Deel je geboorteverhaal

Deel je geboorteverhaal

Deel je verhaal

Heb je een mooie bevalling gehad? Voel je vrij om je verhaal op dit platform te delen! Je kunt je verhaal via onderstaand contact formulier toesturen.

Criteria

Om van dit platform de inspiratiebron te maken die we ermee willen zijn, selecteren we verhalen aan de hand van een aantal criteria:

 • Het eerste en belangrijkste criterium is dat je zelf goed terugkijkt op je bevalling. Vrouwen kijken vaak goed terug op hun bevalling als zij het gevoel hebben dat ze de situatie zelf in de hand hadden en in hun eigen kracht stonden. Het is mooi als je in je verhaal kunt beschrijven hoe jij dit hebt beleefd.
 • Het is het mooist als je verhaal op gevoelsniveau compleet is. De realisaties, interacties, gevoelens, angsten of overwinningen, alles mag er in. Houd je niet in, het verhaal is pas compleet als het innerlijke proces opgeschreven is, dus niet alleen de centimeters ontsluiting.
 • Heb je een of meerdere foto’s die gedeeld mogen worden? Heel graag! Maar laat je niet weerhouden als je die niet hebt.

Schrijftips

Heb je je geboorteverhaal nog niet opgeschreven? Dan kun je hier alvast spieken voor wat schrijftips!

Goed om te weten

Hoewel we reuze dankbaar zijn voor alle verhalen die we toegestuurd krijgen, betekent dat niet automatisch dat ieder verhaal wordt geplaatst. Helaas kunnen we niet uitgebreid ingaan op onze motivatie voor het wel of niet plaatsen voor een verhaal. Mogelijk wordt je verhaal geredigeerd voordat we het plaatsen. Je krijgt direct bericht als het online staat.

Verhaal wijzigen

Is je geboorteverhaal geplaatst maar wil je het om wat voor reden dan ook wijzigen of verwijderen? Voel je vrij om daarvoor onderstaand formulier te gebruiken. De auteursrechten van het verhaal blijven ten alle tijden van jou.

Feedback

Wij willen weten wat je van deze site denkt. En ook wat er kan verbeteren. Mis je een categorie? Problemen met laden? Bugs, gebroken link? Inhoudelijke feedback? Laat het weten, we zijn je dankbaar! Ook hiervoor kun je onderstaand contact formulier gebruiken.

  Naam

  Email

  Onderwerp

  Bericht